کسب رتبه الف فصلنامه بین المللی مطالعات بازرگانی و توسعه در کمسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس رتبه بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم، فصلنامه بین المللی مطالعات بازرگانی و توسعه رتبه الف کسب کرد.

بر اساس آخرین رتبه بندی کمسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری نشریه بین المللی
International Journal of Business and Development Studies
که به طور مشترک با همکاری دانشگاه سیستان و بلوچستان ، دانشگاه ولنگونگ استرالیا و دانشگاه تکنولوژی مارا کشور مالزی به چاپ می‌رسد موفق به کسب رتبه الف در آخرین ارزیابی کمسیون نشریات در سال ۱۴۰۱ شد. فصلنامه مذکور با مدیر مسئولی و سردبیری دکتر احمد اکبری و دکتر چارلز هاروی، مدیر اجرایی دکتر مصیب پهلوانی و دکترفریده حاج حسن و کارشناس سرکار خانم شمسیه آهنگری با صاحب امتیازی دانشگاه سیستان و بلوچستان به چاپ می‌رسد. هیات تحریریه فصلنامه مطالعات بازرگانی و توسعه از اساتید برجسته کشورهای ایران، استرالیا، مالزی،چین، ژاپن و کره ۰جنوبی بوده و مقاله‌های پژوهشی و تحقیقات کاربردی در حوزه‌های اقتصاد مدیریت بازرگانی و مالی و توسعه در این فصلنامه به چاپ می‌رسد. اداره نشریات دانشگاه، کسب این موفقیت را به دست اندرکاران فصلنامه تبریک عرض نموده و برای این عزیزان توفیقات بیشتر را از درگاه ایزد منان آرزومند است.