جلسه معارفه دانشجویان نوورود سال 1402 دانشکده جغرافیا

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی در مورخ 21/8/1402 در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده با حضور تمامی اعضای هیئت رئیسه و همچنین اعضای هیأت علمی در تالار وحدت برگزار شد.

ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر محمود خسروی ضمن خیر مقدم و تبریک قبولی دانشجویان در دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی به ایراد سخنرانی پرداختند.

پس از آن مدیران گرو های آموزشی دانشکده نسبت به معرفی اعضای هیأت علمی دانشکده و معرفی رشته های مربوطه اقدام نمودند.

علاوه بر این پیشکسوتان و اساتید محترم دانشکده صحبت های خود را پیرامون مسائل آموزشی و پژوهشی و ایجاد شور و انگیزه در دانشجویان نو ورود مطرح نمودند.

با توجه به تغییرات آئین نامه آموزشی در مقاطع مختلف و تدوین آئین نامه یکپارچه از سمت وزارت عتف ، معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده جناب آقای محسن حمیدیان پور ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان نو ورود ، نکات مهم و تغییر یافته را به دانشجویان متذکر شدند در ادامه سرکار خانم زینب سرگزی رئیس آموزش دانشکده بر این مهم تأکید ورزیدند.

استاد مشاور انجمن علمی جغرافیا جناب آقای دکتر سیروس قنبری و دبیر انجمن نسبت به فعالیت های مختلف در طی سال تحصیلی 1402-1401 ایراد سخنرانی نمودند.