همزمان با ایام سوگواری دهه فاطمیه مراسم استقبال از شهید گمنام در دانشگاه

همزمان با ایام سوگواری دهه فاطمیه مراسم استقبال از شهید گمنام  در دانشگاه

در شب سالروز شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها در مسجد حضرت قائم (عج)دانشگاه از شهید گمنام استقبال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم سوگواری ایام فاطمیه از تاریخ 22 لغایت 28 آذر ماه هرشب در مسجد حضرت قائم (عج) دانشگاه با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان و همچنین عاشقان اهل بیت برگزار شد. پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان سخنران ویژه مراسم سالگرد شب شهادت دخت رسول اکرم (ص ) بود. شایان ذکر است که شرکت کنندگان ضمن استقبال از شهید گمنام دانشگاه یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند. همچنین به همت پایگاه شهید زاهدی چون سال های گذشته، برنامه‌های سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)ا از تاریخ 20 لغایت 25 آذر ماه در مسجد سازمان مرکزی با حضور جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار گردید.