بازدید مدیر کل دیوان محاسبات استان از پروژه‌های عمرانی و تصفیه خانه دانشگاه

مدیر کل دیوان محاسبات استان با همراهی ریاست دانشگاه از پروژه‌های عمرانی و تصفیه خانه دانشگاه بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  ویسی مدیر کل دیوان محاسبات استان سیستان و بلوچستان، رضایی ریاست دانشگاه و زمانیان معاون اداری و پشتیبانی دانشگاه
در روز چهارشنبه 29 آبان ماه از پروژه‌های عمرانی در دست اجرا و تصفیه خانه آب دانشگاه بازدید نمودند. ویسی ضمن بازدید از پروژه‌های بازسازی تالار امام رضا(ع) مجتمع علوم پایه، زمین چمن مصنوعی شماره ۲، سالن تیراندازی، سالن امتحانات مهندسی و تصفیه خانه دانشگاه، در جریان برخی مسائل تصفیه خانه دانشگاه از جمله مشکل آب ورودی و مسائل محیط زیستی قرار گرفت. همچنین مدیر کل دیوان محاسبات استان در بازدید از مدارس  دخترانه دانشگاه بر ضرورت مسائل ایمنی کلیه مدارس زاهدان تاکید نمود.