آیین گرامیداشت علامه مصباح یزدی (ره) و سردار شهید قاسم سلیمانی (ره)

مراسم گرامیداشت علامه مصباح یزدی (ره) و سردار شهید قاسم سلیمانی (ره) در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه سیستان و بلوچستان، بسیج دانشجویی و بسیج اساتید استان، آیین گرامیداشت علامه مصباح يزدي (ره) و شهید سردار حاج قاسم سليماني (ره) با حضور خانواده های شهدا،  مجتبی مصباح یزدی(فرزند علامه مصباح یزدی (ره)) و هادی قاسمی مسئول بسیج دانشجویی کشور در تاریخ ۵ دی‌ماه ۱۴۰۲ در محل تالار ملاصدرا  دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گرديد.
در این مراسم بامری رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان ضمن خیر مقدم به حضار به نقش و تبیین جایگاه این دو شخصیت بزرگ و بین المللی پرداخت.
در ادامه مراسم مجتبی مصباح و  هادی قاسمی میهمانان ویژه مراسم به ایراد سخنرانی پرداختند.