کسب مقام شایسته تقدیر انجمن علمی جغرافیا در جشنواره بین‌المللی حرکت

کسب مقام شایسته تقدیر انجمن علمی برتر توسط انجمن علمی جغرافیا در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان‌وبلوچستان، جشنواره بین‌المللی حرکت از ۲ تا ۴ دی در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد. در این جشنواره، دکتر زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر، دکتر آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی تهران و دکتر جعفرپور قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از غرفه دانشگاه سیستان‌وبلوچستان بازدید کردند.

در اختتامیه این جشنواره از انجمن‌های برتر دانشگاه‌های کشور در بخش‌های مختلف جشنواره بین‌المللی تقدیر به عمل آمد. براین اساس، انجمن علمی جغرافیا دانشگاه سیستان‌وبلوچستان موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر در بخش انجمن‌ برتر گروه ادبیات و علوم انسانی گردید.