برگزاری پیش ﺭﻭﯾﺪﺍﺩ ﺟﺸﻨﻮﺍﺭﻩ ﺍﯾﻨﻮﻣﺎﯾﻦ

پیش ﺭﻭﯾﺪﺍﺩ ﺟﺸﻨﻮﺍﺭﻩ ﺍﯾﻨﻮﻣﺎﯾﻦ (ﺍﯾﺪﻩﻫﺎی ﺍﺭﺯﺵﺁﻓﺮﯾﻦ ﻣﻌﺪﻥ  و صنایع معدنی) در روز چهارشنبه مورخ (29/9/1402) با همکاری دانشکده فنی مهندسی شهید نیکبخت و گروه مهندسی معدن با عوامل برگزاری جشنواره در مجتمع فناوری  و نوآوری دانشگاه با حضور دانشجویان رشته های فنی مهندسی برگزار شد.

هدف از برگزاری این پیش رویداد آشنایی دانشجویان و اساتید با روش های ایده پردازی، خلاقیت و نوآوری در زمینه های تخصصی رشته خود و اراه ایده های نوآورانه در جشنواره مذکور بوده است.

در این رویداد رئیس دانشکده مهندسی شهید نیکبخت، مدیر گروه مهندسی معدن و دبیر جشنواره به ایراد سخنرانی پرداختند و در ادامه دو کارگاه با عناوین "ایده پردازی" و "ایده نوپا" توسط عوامل اجرایی جشنواره برگزار گردید. در انتها نیز از طرف جشنواره اینوماین از دانشکده فنی مهندسی شهید نیکبخت، گروه و انجمن مهندسی معدن بابت برگزاری پیش رویداد تقدیر بعمل آمد.