گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی و سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه

همزمان با سالروز شهادت سردار سلیمانی و سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) مراسم ویژه‌ای در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت بسیج کارکنان دانشگاه مراسم ویژه‌ای در نمازخانه سازمان مرکزی به مناسبت گرامی‌داشت سالروز شهادت سردار سلیمانی با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان در روز چهارشنبه ۱۳ آبان ماه برگزار گردید.
پس از پایان این مراسم، برنامه ویژه‌ای در محوطه سازمان مرکزی به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامی داشت روز زن برگزار گردید مراسم با استقبال اساتید و کارکنان خانم دانشگاه همراه بود. در این مراسم گروه سرود دختران دانش آموز مجتمع آموزشی دانشگاه با لباس‌های متحدالشکل سرود زیبایی را اجرا نموده که مورد تشویق حاضرین قرار گرفت.