کسب رتبه اول رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان در رویداد تراکنش ایران

کسب رتبه اول رساله دکتری دانشجوی  دانشگاه سیستان و بلوچستان در رویداد تراکنش ایران

رساله دانشجوی فارغ التحصیل دکتری گروه اقتصاد دانشگاه موفق به کسب رتبه اول رویداد تراکنش ایران گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رساله نفیسه کشتگر فارغ التحصیل دکتری گروه اقتصاد دانشکده مدیریت و اقتصاد، رتبه نخست را در بخش جشنواره رساله دکتری رویداد تراکنش ایران به خود اختصاص داد.
این رویداد با مدیریت مرکز تسهیل گری فناوری های مالی ایران (فابا) و همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و حمایت مالی شرکت ملی انفورماتیک (وابسته به بانک مرکزی) و حمایت راهبردی  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار گردید.لازم به ذکر است پهلوانی عضو هیأت علمی گروه اقتصاد و میر جلیلی عضو هیأت علمی پژهشگاه علوم انسانی به عنوان استاد راهنما و استاد مشاور، مسئولیت هدایت و راهنمایی رساله دانشجو را برعهده داشتند.
روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به دانشجوی پرتلاش و اساتید راهنما و مشاور و هیأت رئیسه دانشکده اقتصاد و مدیریت تبریک عرض می نماید.