نشست فعالان پردیس فناوری با ریاست دانشگاه از فعالان پردیس فناوری دانشگاه تجلیل شد

از فعالان پردیس فناوری دانشگاه تجلیل شد

نشست فعالان پردیس فناوری دانشگاه در روز شنبه ۳۰ د ی ماه در سالن مرکز رشد و فناوری با حضور رئیس دانشگاه و معاون پژوهشی انجام شد.

غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه با اشاره به کسب رتبه ۱۲  دانشگاه سیستان و بلوچستان در بین دانشگاه های کشور گفت وجود مراکزی مثل مرکز رشد و فناوری با داشتن اساتید و دانشجویان نخبه  خروج دانشجو از کشور را به صفر خواهد رساند. وی افزود دانشگاه از سطح آموزشی و پژوهشی گذر کرده و در سال های اخیر با ظرفیت غنی هیأت علمی به دانشگاه نسل سوم نزدیک می‌شویم.
در ادامه یعقوبی معاون پژوهشی دانشگاه در خصوص شرکت ها ی فناور و هسته های پژوهشی و تسهیلات منظور شده برای فعالیت و رشد آنها توضیحاتی ارائه نمود. خلیلی پور مدیر پردیس فناوری با ارائه گزارشی  ضمن بیان پیشرفت های حاصله از سالیان گذشته تاکنون، دغدغه های شرکت های فناور را به ریاست دانشگاه منتقل  نمود.
در پایان از فعالان برتر پردیس فناوری  دانشگاه تقدیر به عمل آمد.