گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر در دانشگاه

همزمان با ایام دهه فجر غبارروبی مزار شهدا، برگزاری نمایشگاه انقلاب و آیین چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر در دانشگاه سیستان و بلوچستان گرامی داشته شد. در اولین روز ایام دهه فجر جمعی از اساتید  با حضور در گلزار شهدای زاهدان، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و نثار فاتحه، مزار شهیدان را غبارروبی کردند. در ۱۴ بهمن هیأت رئیسه دانشگاه از نمایشگاه انقلاب و دستاوردهای علمی دانش آموزان مجتمع آموزشی دانشگاه بازدید نمودند. همچنین در همین روز آیین گرامی داشت چهل و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی با حضور جمع کثیری از اساتید و کارمندان در مسجد حضرت قائم (عج) دانشگاه برگزار گردید، سخنران ویژه مراسم مهدی امیدی عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (ع) ضمن تبریک ایام به اساتید و کارکنان، با اشاره به جنگ شناختی دشمن و ضرورت مقابله با آن،  تربیت نسل پیشرو و آگاه را از ضروریات دانست، ایشان با اشاره به اهمیت و حساسیت انتخابات اسفند ماه با دسته‌بندی نگرش مردم در خصوص حضور در انتخابات افزود: باید افرادی که هنوز در رای دادن دچار تردید هستند در خصوص اهمیت حضور آنها تبیین شوند، در ادامه مراسم اساتید و کارکنان با حضور در کنار مزار شهید گمنام دانشگاه شاهد اجرای سرود زیبا و دسته جمعی دانش آموزان دختر مجتمع آموزشی دانشگاه بودند. در پایان مراسم حضار با ذکر فاتحه و نثار گل مزار شهید گمنام را با گلاب محمدی غبارروبی نمودند.