راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن دانشگاهیان سیستان و بلوچستان

راهپیمایی  یوم الله ۲۲ بهمن دانشگاهیان سیستان و بلوچستان

دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همراه با مردم زاهدان در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت نمودند.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه، دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همگام و همراه و همصدا با مردم شهید پرور زاهدان در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت نمودند. این اجتماع که هر سال در یوم الله ۲۲ بهمن برای تجدید بیعت با امام خمینی و شهیدان راه انقلاب برگزار می‌شود نوید بخش استقامت و پایداری بر ارزش‌ها و اصول انقلاب اسلامی برخاسته از قیام مردم است. اساتید و یاوران علمی دانشگاه با حضور پرشور و سردادن شعار الله اکبر با آرمان های انقلاب و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق نمودند.
 ضمناً در شب پیروزی انقلاب اسلامی، صدا و نوای روحانی، دل انگیز و روحبخش گلبانگ تکبیر، که خود نمونه بی همتا از وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی و نشانه یک عید حقیقی برای ملت ایران است در حسینیه کوی اساتید، همزمان و هماهنگ با ملت بزرگ و استوار ایران در ساعت ۱۲ طنین انداز شد.