کسب رتبه اول کانون پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان در یازدهمین جشنواره ملی رویش

کانون پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان در یازدهمین جشنواره ملی رویش موفق به کسب رتبه اول شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،کانون پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان در یازدهمین جشنواره ملی رویش سال ۱۴۰۲ (ویژه دستاوردها و توانمندی های کانون های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی دانشگاه های کشور) موفق به کسب مقام اول گردید.
روابط عمومی دانشگاه، ضمن تبریک این موفقیت به تمام دانشگاهیان گرانقدر، بخصوص مدیران حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی از زحمات ابوبکر اسماعیل زهی دبیر کانون، و اعضا شورای مرکزی و مرتضی مسرور عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی و استاد مشاور کانون تقدیر و تشکر می نماید.
کوشش های دانشجویان فرهیخته، قطعا در جهت اعتلای فرهنگی دانشگاه موثر بوده و شایسته تقدیر و سپاس فراوان است.