دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان مسابقات قهرمانی تیراندازی ووالیبال دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه ۸ کشور

دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان مسابقات قهرمانی  تیراندازی ووالیبال دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه ۸ کشور

مسابقات قهرمانی والیبال و تیراندازی  دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۸ کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۸ کشور از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۵ اسفند به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان و با حضور گیتا گرامی مسئول انجمن والیبال منطقه ۸ به عنوان ناظر برگزار شد.
در این مسابقات دانشگاه های  سیستان وبلوچستان، زابل، جیرفت و شهید باهنر کرمان به رقابت پرداختند و پس از سه روز رقابت،  تیم والیبال دانشگاه شهید باهنر کرمان توانست سهمیه المپیاد قهرمانی دانشگاه های منطقه ۸ کشور در سال ۱۴۰۳ را کسب نماید.
همچنین مسابقات قهرمانی تیراندازی  دانشجویان دختر دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی منطقه ۸ کشوراز تاریخ ۱۲ تا ۱۴ اسفند در سالن تیر اندازی مجموعه ورزشی شهید معین دانشگاه برگزار شد. در این مسابقات  که دو تیم دانشگاه  سیستان و بلوچستان و زابل حضور داشتند در دو رشته تفنگ و تپانچه برگزار شد و تیم دانشگاه سیستان وبلوچستان توانست سهمیه المپیاد را در رشته تپانچه و تفنگ کسب نماید.
 ضمن تبریک این موفقیت، برای این عزیزان  آرزوی سلامتی و موفقیت از خداوند متعال آرزومند است .