پیام تبریک رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت سال جدید

غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن آغاز سال نو و تقارن آن با ماه مبارک رمضان پیام تبریک صادر نمود:

بسم الله العزیز

سلام علیکم

نخستین روز بهار، آغازی برای رویش، طراوات و شادابی است و هم زمانی آن با ماه مبارک رمضان، بهار قرآن، ماه عبادت های عاشقانه و نیایش های عارفانه اتفاقی است بسیار خجسته و فرخنده. در ربنّای سبز دعایتان التماس دعا داریم و امیدواریم تقدیری سراسر برکت، سلامت، سعادت، سرافرازی، توشه ی شب قدرتان باشد. نوروز تجلی شکوفایی، پویایی، بالندگی و نواندیشی است و خالق هستی جلوه‌هایی از معرفت را در آن به ودیعه گذاشته است. پس آنان که دیده و دل را از زنگار تیرگی‌ها و کدورت‌ها صیقل داده و آینه ضمیر را پاک و پیراسته نگاه داشته باشند، نوروزی دل انگیزتر و سرسبزتر خواهند داشت.

ضمن تقدیر از تلاش خستگی ناپذیر شما همکاران ارجمند در سالی که گذشت، عید سعید نوروز و تقارن زیبای آن با بهار دلها، ماه مبارک رمضان را خدمت تمامی دانشگاهیان گرانقدر اعم از اساتید بزرگوار، کارمندان معزز و دانشجویان گرامی که در مسیر توسعه علم و دانش و اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از خداوند متعال سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همگان مسألت ‌دارم.

دکتر غلامرضا رضایی

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان