نشست سراسری مدیران حراست دانشگاه ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علوم و فناوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان

نشست سراسری مدیران حراست دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری  در مورخه 1402/11/17 و1402/11/18 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

نشست سراسری مدیران حراست دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری کشور، 17 و 18 بهمن ماه سال جاری با حضور امام جمعه زاهدان، استاندار سیستان و بلوچستان و رئیس مرکز حراست وزارت علوم و هیأت همراه، در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

از جمله برنامه های این نشست طراحی 4 پنل تخصصی ویژه مدیران و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای حراست دانشگاه های کشور بود.