حضور رئیس و جمعی از مدیران دانشگاه سیستان و بلوچستان در مراسم بزرگداشت شهدای امنیت

مسئولین و مدیران دانشگاه سیستان و بلوچستان در مراسم بزرگداشت شهدای والا مقام امنیت شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم بزرگداشت شهدای والامقام امنیت در روز یکشنبه مورخه ۱۹ /۰۱ /۱۴۰۲ ا باحضور خانواده‌های معظم شهدای حادثه تروریستی اخیر در چابهار و راسک و جمعی از همرزمان شهدا و مردم شهید پرور زاهدان در حسینیه عاشقان ثارالله زاهدان برگزار گردید. در این مراسم غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه معین استان و عبدالواحد بامری رئیس دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و ابراهیم نوری معاون فرهنگی _اجتماعی و دانشجویی به همراه جمعی از مدیران دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور در این مراسم و نثار فاتحه یاد و خاطره شهدای والا مقام امنیت را گرامی داشتند.