بررسی راهکارهای ورود به چرخه فناوری و نوآوری در نشست معاون پژوهشی دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی

نشست معاون پژوهشی و رئیس پارک علم و فناوری استان با مدیران گروه های آموزشی در خصوص ورود به چرخه فناوری و نوآوری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه ای با حضور کلیه مدیران گروه های آموزشی دانشگاه با معاون پژوهشی و رئیس پارک علم و فناوری و مدیران حوزه پژوهشی صبح روز سه شنبه، چهارم اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه یعقوبی، معاون پژوهشی دانشگاه، گزارشی از شاخص ها و نظام رتبه‌بندی و عملکرد حوزه پژوهش و فناوری ارائه و ابعاد شاخص‌های حوزه فناوری و نوآوری را برای حاضران تشریح نمودند.در ادامه شهیکی تاش رئیس پارک علم و فناوری استان، الگوی پیشنهادی مشترک با دانشگاه در راستای ورود به چرخه فناوری و نوآوری توسط مدیران گروه های آموزشی را ارائه، و مقرر گردید مدیران گروه های آموزشی جهت تبیین ساختارها و مشخص شدن تکالیف، وظایف و نقش گروه های آموزشی، نماینده گروه آموزشی را برای حضور در جلسه توجیهی معرفی نمایند.
در پایان مدیران گروه های آموزشی، سوالات و ابهامات خود را در خصوص طرح مشترک دانشگاه و  پارک مطرح نموده که معاون پژوهشی و رئیس پارک به سوالات جواب دادند.