نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ۸ کشور در دانشگاه

نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ۸ کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ۸ کشور روز جمعه، هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.
در این جلسه نعیمی سرپرست حوزه معاونت دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان سیاست های سازمان را در خصوص فعالیت های حوزه دانشجویی تشریح نمود. در ادامه معاونان دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه، مسائل مربوط به منطقه و دانشگاه خود را به سمع مدیران سازمان رساندند.
در ادامه دانشور در خصوص طرح المپیاد ورزش های نوآورانه و فناورانه و انتخاب مدیران دانشجویی و شاخص های مربوطه، با حاضرین به تبادل نظر پرداخت. در پایان این نشست از اماکن و زیر ساخت های دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید صورت گرفت.