نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه 8 کشور در دانشگاه سیستان وبلوچستان

نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه 8 کشور جمعه 7 اردیبهشت ماه 1403 در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر نعیمی سرپرست معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان سیاست­های سازمان را در خصوص فعالیت های حوزه دانشجویی تشریح نمودند. در ادامه معاونان دانشجویی و مدیرات تربیت بدنی دانشگاه­های منطقه، مسائل مربوط به منطقه و دانشگاه خود را به سمع مدیران سازمان رساندند.

در این جلسه آقای دکتر دانشور در خصوص طرح المپیاد ورزش های نوآورانه و فناورانه و انتخاب مدیران دانشجویی و شاخص های  مربوطه، با حاضرین به تبادل نظر پرداختند. در پایان این نشست از اماکن و زیر ساخت های دانشگاه سیستان وبلوچستان بازدید صورت گرفت.