جلسه مرکزنوآوری و فناوری دانشگاه در خصوص استارتاپ تریگر، هوش مصنوعی و کسب کار، نحوه تشکیل هسته¬های فناورانه

روز 22 اردیبهشت ماه جلسه¬ای در خصوص افزایش اشتغال¬پذیری و ارتباط دانشگاه با صنعت برای دانشجویان دانشکده هنر و معماری برگزار گردید. این جلسه با حضور دکتر خلیلی پورلنگرودی و تیم همراهشان، ریاست محترم و معاونت آموزشی دانشکده هنر و معماری، اساتید و مدیران گروه¬های صنایع دستی، فرش و هنر اسلامی، نقاشی، مرمت و معماری در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار شد. در این جلسه دکتر خلیلی و تیم همراهشان در خصوص نحوه تاسیس هسته¬ها، فستیوالی در خصوص صنایع دستی بومی استان و ... به ایراد سخنرانی پرداختند.