روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان روابط عمومی برتر در زمینه تبیین دستاوردها برگزیده شد

همزمان با روز ارتباطات و روابط عمومی از روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان روابط عمومی برتر تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در دومین همایش جهاد تبیین و اطلاع رسانی هنرمندانه، از برگزیدگان روابط عمومی های برتر دستگاه‌های اجرایی استان قدردانی شد. این مراسم همزمان با روز ارتباطات و روابط عمومی و با حضور مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، استاندار و  معاون سیاسی امنیتی، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران روابط عمومی های استان در تالار امام رضا (ع)  دانشگاه برگزار گردید. روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان روابط عمومی برتر استان در زمینه تبیین دستاوردها برگزیده شد و در این راستا از مرتضی نیکوفر مدیر روابط عمومی دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و تندیس، تجلیل و قدردانی شد.