تیم های قهرمان اولین دوره از لیگ هامون دانشگاه سیستان و بلوچستان مشخص شدند.

اولین دوره لیگ هامون در رشته فوتسال پسران و والیبال دختران با حضور تیم‌هایی از ۷ دانشکده در رشته‌ فوتسال و ۴ دانشکده در والیبال به صورت دوره‌ای برگزار شد.

در والیبال تیم علوم ورزشی عنوان قهرمانی را از آن خودکرد. درلیگ فوتسال هامون دانشجویان پسر دانشگاه پس از حدود ۵٠ بازی در دو نیمسال تحصیلی ۴٠٣-۴٠٢ با قهرمانی تیم دانشکده مهندسی به سرانجام رسید فینال این مسابقات در روز جمعه مورخه 403/2/28با  رقابت دو تیم دانشکده علوم ورزشی و دانشکده مهندسی در سالن ورزشی کوثر برگزار گردید و در یک بازی تماشایی با نتیجه یک بر صفر به نفع تیم دانشکده مهندسی به اتمام رسید.در مراسم اختتامیه این رویداد از ورزشکاران تیم دانشکده اقتصاد بعنوان تیم اخلاق و دانشجو آقای علی کیخا از دانشکده اقتصاد با ثبت ١۴ گل بعنوان آقای گل نیز تقدیر گردید.

ضمن عرض تبریک به تیم های قهرمان این دوره از تمامی ورزشکاران، سرپرستان، مربیان و مسولین محترمی که با شرکت و حضور صمیمانه خود ما را با تمامی کمبودها همراهی نمودند قدردانی می نماییم.