انتخاب کارشناس کتابخانه مرکزی دانشگاه به عنوان نماینده شایسته سامانه همانندجو در سال ۱۴۰۲

مطهره سهرابی به عنوان نماینده شایسته سامانه همانندجو در سال ۱۴۰۲ از طرف پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فناوری و اطلاعات ایران (ایرانداک) با بررسی فعالیت نمایندگان دانشگاه‌ها در پیاده‌سازی« قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» مطهره سهرابی کارشناس کتابخانه مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان را به عنوان نماینده شایسته سامانه همانندجو در سال ۱۴۰۲ انتخاب نمود. وی مورد عنایت رئیس پژوهشگاه و موفق به دریافت لوح تقدیر از ایشان شد.
روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به ایشان و مسئولان کتابخانه مرکزی دانشگاه تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون ایشان را از خداوند متعال مسئلت دارد.