نشست هم اندیشی حوزه‌های نهاد رهبری و پژوهشی با جمعی از مدیران دانشگاه‌ در راستای تحقق شعار سال

نشست هم اندیشی حوزه‌های نهاد رهبری و پژوهشی با  جمعی از مدیران دانشگاه‌ در راستای تحقق شعار سال

در راستای تحقق شعار سال در حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه، نشست هم‌اندیشی با حضور مسئول نهاد رهبری، معاون پژوهشی و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست هم‌اندیشی در محل دفتر نهاد رهبری به منظور ارائه راهکارهای توسعه فعالیت های پژوهشی و فناوری در راستای تحقق شعار سال« جهش تولید با مشارکت مردم»  برگزار گردید.
عبدالواحد بامری مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ضمن اشاره به اهمیت و لزوم تحقق شعار سال که از طرف مقام معظم رهبری اعلام و تأکید شده است تلاش‌های مضاعف حوزه‌های مختلف دانشگاه و ارائه راهکارهای عملی به ویژه در حوزه پژوهش و فناوری را یک امر حیاتی دانست.
یعقوبی معاون پژوهشی دانشگاه با تأکید بر چندین فرصت در استان نظیر صنعت و معدن و تجارت بازرگانی و بازاریابی و ... و جهت‌دهی آن به سمت محور اصلی (جهش تولید )، را تحت عنوان «محورهای عملیاتی و اجرایی به صورت گام به گام» این گونه برشمرد.
۱- استفاده از ظرفیت شرکت دانش بنیان کسب و کار استان مستقر در دانشگاه
۲- استفاده از بندهای ۱۱و۱۳ قانون مالیات برای جهش تولیدات پژوهشی
۳- استفاده  از ظرفیت و نتایج نشست های تخصصی و کارشناسی اساتید دانشگاه با     صنعت، کسب و کار و دولت
۴- استفاده از ظرفیت گفتمان دولت و دانشگاه در راستای جهش تولید
۵- استفاده از ظرفیت برگزاری همایش های منطقه ای جهش تولید با نگاه چند جانبه و سیستمی با مشارکت دانشکده ها
۶- استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی در بحث گفتمان سازی و فرهنگ سازی جهش تولید با مشارکت مردم
۷- استفاده از ظرفیت مجتمع فناوری و نوآوری، خانه خلاق و اندیشه حکمرانی دانشگاه
۸- استفاده از  پارساهای تقاضا محور با محوریت جهش تولید
۹- استفاده از ظرفیت و کمک های مالی بنیاد علمی اکو در حل مسائل کلان استان.
وی پس از ذکر عناوین محورهای فوق با اساتید و مدیران حاضر در جلسه وارد گفتگو شد و با شنیدن نقطه نظرات  کارشناسی و تخصصی صاحب نظران، راهکارهایی  درجهت پیشبرد اهداف و منافع استان پهناور سیستان و بلوچستان در افق پیش رو  ارائه گردید.