اولین جشنواره ورزشی اعضای ه‍یأت­ علمی دانشگاه ­های زاهدان گرامیداشت شهدای خدمت برگزار گردید.

اولین جشنواره ورزشی اعضای ه‍یأت علمی دانشگاه های شهر زاهدان گرامیداشت شهدای خدمت به همت هیأت ورزش­های دانشگاهی استان سیستان وبلوچستان در رشته های تنیس روی میز و فوتسال ویژه آقایان و رشته تنیس روی میز ویژه بانوان به مدت 3 روز به میزبانی دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار گردید.

در پایان این جشنواره سرکار خانم مریم بان پروری عضو هیأت علمی دانشگاه سیستان وبلوچستان در رشته تنیس روی میز، جناب آقای دکتر غزنوی عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان در رشته تنیس روی میز و تیم اساتید دانشگاه سیستان وبلوچستان در رشته فوتسال مقام­ های قهرمانی این جشنواره را کسب نمودند.