پیام تسلیت رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه

به مناسبت شهادت رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت حماس، دکتر غلامرضا رضایی پیام تسلیت به شرح زیر صادر نمود:

بسم رب الشهدا و الصدیقین.
ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله أمواتاً بل أحیاءٌ عند ربهم یرزقون.

شهادت مبارز خستگی‌ناپذیر و شخصیت برجسته جبهه مقاومت اسلامی، شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت حماس، به دست سفاک‌ترین قاتلان تاریخ را به محضر امام عصر(عج)، ولی‌امر مسلمین جهان، امت اسلامی و همه آزادگان جهان تهنیت و تسلیت عرض می‌نمایم.
آن شهید مجاهد که از جمله پرچمداران نهضت آزادی قدس شریف بود، بارها در معرض شهادت قرار گرفت و پس از سال های طولانی حضور در عرصه مبارزه و جهاد علیه رژیم صهیونسیتی به بزرگترین آرزوی خود یعنی شهادت نائل گردید.
جامعه دانشگاهی، ترور این مبارز آزادی خواه را محکوم نموده و یقینا تاوان سخت شهادت این قهرمان از سران رژیم منحوس صهیونیستی گرفته می‌شود. « و پیام‌ رسای مقاومت برای آزادسازی فلسطین، جهانی شده و نام مبارک شهید هنیه، در صحن مسجد الاقصی طنین انداز خواهد شد.»
دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان این ضایعه دردناک را به تمامی مردم مسلمان و آزادی‌خواه جهان، به ویژه مردم قهرمان فلسطین و ایران اسلامی تسلیت عرض می‌نماید.
یاد و خاطره‌ آن شهید مجاهد همواره در دل‌ها زنده خواهد ماند و مبارزات او همچنان مشعل راه آزادی خواهان جهان و مجاهدان جبهه مقاومت خواهد بود.

دکتر غلامرضا رضایی
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان