پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت  17 مرداد روز خبرنگار

دکتر رضایی به مناسبت روز خبرنگار پیام تبریک به شرح زیر صادر نمود:

بسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمٌ
نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسطُرُونَ

در روزشمار رسمی کشور،۱۷مردادماه به عنوان روز خبرنگار،گواهی واثق؛ بر منزلت والای حوزه اطلاع رسانی، خبر و رسانه است. روزی که مبیّن مجاهدت های دلسوزانه اصحاب رسانه و جامعه خبری بر پهنه افکار عمومی و تنویر اذهان همگانی در مسیر همگرایی، امید آفرینی و جهاد تبیین است.
رشد و توسعه ی فرهنگی جامعه مستلزم عزم جدی خبرنگاران در آگاهی رسانی به مردم است. خبرنگاران راهیان وادی آگاهی و راویان عشق و آزادی و نیک اندیشان بلند نظر عرصه ی اطلاع رسانی هستند.
هفدهم مردادماه روز بزرگ و سترگ خبرنگار که به مناسبت سالروز شهادت شهید محمود صارمی نامگذاری شده است؛ فرصت مغتنمی است که این روز شکوهمند، روز حق گویی و حق جویی و روز پاسداشت قلم را به همه ی خبرنگاران، نویسندگان و روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم و آزادگان عرصه ی اطلاع رسانی و نیز شما خبرنگاران صدیق و شریف صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

از ایزد منان برای همه مجاهدان و تلاشگران این عرصه به ویژه همکاران گرامی در روابط عمومی دانشگاه، توفیق و تداوم هدایت و سعادت و سرافرازی و سربلندی تمنا دارم.

دکتر غلامرضا رضایی
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان