کسب رتبه علمی ب «نشریه مطالعات زیست‌ بوم اقتصاد نوآوری» در کمسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس رتبه بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری «نشریه مطالعات زیست بوم اقتصاد نوآوری» رتبه علمی «ب» را کسب نمود.

بر اساس ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علمی مطالعات زیست‌بوم اقتصاد نوآوری ضمن کسب مجوز علمی (علمی - پژوهشی سابق) به رتبه ب ارتقا پیدا کرد.
نشریه  مطالعات زیست‌بوم اقتصاد نوآوری با صاحب امتیازی دانشگاه سیستان و همکاری انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان های نوآوری ایران با سردبیری دکتر محمدنبی شهیکی تاش، مدیرمسئولی دکتر علی معتمدزادگان، مدیر اجرایی دکتر رمضان حسین زاده و کارشناس سرکار خانم فیروزه منتظری فر به صورت فصلنامه منتشر می گردد. این مجله در زمینه های  اقتصاد توسعه، اقتصاد نوآوری، اقتصاد دیجیتال، اقتصاد دانش‌بنیان، اقتصاد فناوری، سیاستگذاری اقتصادی، شرکت‌های اقتصادی دانش‌بنیان، شرکت‌های زایشی دانشگاهی، اقتصاد صنایع پیشرفته، کارآفرینی، کارآفرینی دانشگاهی، اقتصاد نوآوری، اقتصاد فناوری، پارک‌های علم و فناوری، مدیریت اقتصاد، اقتصاد صنایع، نوآوری‌های فناورانه پیشرفته، و همکاری دانشگاه و صنعت، مقالات فاخر نویسندگان را پس از داوری علمی منتشر می نماید. اداره نشریات دانشگاه، کسب این موفقیت را به ارکان نشریه تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون آنان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نماید.