حکم وزیر ارتباطات برای عضو هیأت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

دکتر نیک محمد بلوچ زهی به عنوان مشاور وزیر ارتباطات منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، با صدور حکمی «دکتر نیک محمد بلوچ‌زهی» عضو هیأت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان را به‌عنوان «مشاور وزیر در توسعه ارتباطات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری (USO)» منصوب کرد.
مشاور جدید وزیر در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی، یک جوانِ سنی مذهب و نخبه دانشگاهی در استان سیستان و بلوچستان است که افزون بر تدریس و پژوهش در دانشگاه و محیط‌های علمی، رده های مختلف اجرایی را از سطوح پایین در مناطق محروم طی کرده است.
نیک محمد بلوچ زهی، دانش آموخته رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه علم و صنعت ایران در مقطع دکتری و عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان است که پیش از این در جایگاه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در زاهدان فعالیت کرده است.
روابط عمومی دانشگاه این انتصاب شایسته را به همکار گرامی و جامعه دانشگاهی استان تبریک عرض می نماید و ضمن آرزوی موفقیت، توفیق الهی برای ایشان از خداوند متعال مسئلت می نماید.