دکتر نیک محمد بلوچ زهی مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکمی دکتر «نیک محمد بلوچ زهی» را به سمت «مشاور وزیر در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری (USO)» منصوب کرد.

نیک محمد بلوچ زهی پیش از این مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در سیستان و بلوچستان بود که در کنار فعالیت‌ها و مسئولیت های مختلف اجرایی، پژوهش های علمی متعددی را در حوزه‌های مرتبط با رشته دانشگاهی خود انجام داده است.

ایشان دانش آموخته رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه علم و صنعت ایران در مقطع دکتری و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سیستان و بلوچستان است.

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک عرض می نماید و ضمن آرزوی موفقیت، توفیق الهی برایشان از خداوند متعال مسئلت می نماید.