نشست رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان با مدیر کل دیوان محاسبات استان

دیدار رئیس دانشگاه با مدیر کل دیوان محاسبات استان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  مدیر کل دیوان محاسبات استان در دیداری با رضایی رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان، به رویکرد دیوان محاسبات در دوره جدید که نظارت حین خرج است تاکید کرد. اجرایی شدن این رویکرد و تعامل دستگاه های اجرایی نقش موثری در  پیشگیری از هدر رفتن اعتبارات دارد،
دکتر حسین زاده، لزوم توجه به سرمایه انسانی را به عنوان یکی از موضوعات مهم و تاثیر گذار عنوان نمود و به تعامل دستگاه ها و تشکیل جلسات منظم آموزشی و فنی برای مدیران دستگاه‌های اجرایی اشاره نمود.
در ادامه دکتر رضایی، رئیس دانشگاه، ضمن تبریک به ایشان از رئیس دیوان محاسبات کشور، بابت انتصاب و اعتماد به نیروهای بومی استان تقدیر و تشکر نمود و  آمادگی هر چه بیشتر دانشگاه سیستان و بلوچستان، به عنوان دانشگاه معین استان با دیوان محاسبات را اعلام و اظهار نمود.