قائم مقام بنیاد نخبگان کشور در سفر به استان سیستان و بلوچستان از امیدآفرینی در جامعه ی نخبگان استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، سعید خدایگان در جمع نخبگان، رؤسای دانشگاه، اساتید و دانشجویان از امیدآفرینی در جامعه ی نخبگان کشور به عنوان یکی از مهمترین برنامه هایش خبر داد.
وی در این نشست که به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان و با حضور اندیشه ورزان استان سیستان و بلوچستان و اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن اشاره به این که نخبگان پرچم داران علم و فنآوری و پیشرفت هر منطقه هستند تصریح کرد: امیدآفرینی شکل نمی گیرد مگر این که نخبگان تأثیر تلاش خود را در زندگی شخصی شان ببینند.
قائم مقام بنیاد نخبگان، پس از شنیدن نظرات و دغدغه های اساتید و نخبگان حاضر در جلسه ابراز داشت: ما استان به استان سفر می کنیم و نکاتی که مطرح می شود را می شنویم و در طرح ها منعکس می کنیم. وی افزود: با توجه به محدودیت های ساختاری و بودجه ای بنیاد و گستردگی سطح انتظارات نخبگان، می کوشیم تا با کمک ابزارها و پتانسیل های موجود در استان ها برنامه ها را پیش ببریم و بر اساس این که کجا استعداد زیادتر و امکانات کمتر است ابزارهای فعالانه ی بنیاد را به کار می بندیم و من قول می دهم استان سیستان و بلوچستان در اولویت برنامه های بنیاد باشد. خدایگان در ادامه اظهار امیدواری کرد که خروجی این تصمیمات به نشاط بخشی به جامعه ی دانش آموزان و دانشجویان، حل مشکلات استان به دست توانمند نخبگان و تحکیم پیوند نخبگان با شرکت های دانش بنیان و صنایع نوپای استان بیانجامد.
در این نشست محمود اوکاتی رئیس بنیاد نخبگان استان نیز ضمن تشریح وظایف بنیاد در دو حوزه ی شناسایی و توانمند سازی نخبگان؛ در خصوص اقدامات انجام شده در راستای توانمندسازی نخبگان، به تشکیل هیات های اندیشه ورز با هدف حل مشکلات استان در سالهای اخیر اشاره کرد و از هیات اندیشه ورزان خرما و میوه های گرمسیری و هیات اندیشه ورزان آب به عنوان مصادیق موفق این برنامه نام برد. وی اظهار داشت: بنیاد نخبگان استان برای برگزاری جلسات مسئله شناسی و همچنین گسترش هیئت های اندیشه ورز استان با همراهی دستگاه های اجرایی اشتیاق و آمادگی دارد. اوکاتی همچنین تکریم سرآمدان را با هدف الگو سازی برای نسل جوان جزو دیگر برنامه های کاری بنیاد بیان کرد و در ادامه افزود: در بنیاد نخبگان، تاکید بر این است که نخبگان باید در حکمرانی کشور نقش داشته باشند و ما به نوعی از این ظرفیتِ خوب، بتوانیم استفاده کنیم که در این زمینه هم برنامه های مختلفی مثل طرح شهید احمدی روشن که در آن به کمک اساتید و دانشجویان مسائل اساسی استان مورد پژوهش و تحقیق قرار می گیرد و همچنین طرح شهید بهشتی که با حضور اساتید مدیریت می شود، کارآمد است.
در این نشست نورمحمد یعقوبی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان به نیابت از ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم به قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و حاضران در جلسه ابتدا به اختصار از تاریخچه ی دانشگاه سخن گفت و در ادامه اظهار داشت: به لحاظ بحث های نخبگانی ، دانشگاه سیستان و بلوچستان بیش از یک دهه در مرکز کار آفرینی، مرکز نوآوری، مرکز رشد دانشگاه و پردیس علم و فنآوری فعالیت داشته است و به لطف خدا توانسته ایم حلقه ی واسطه ی ایده تا عمل، تا تجاری سازی را در دانشگاه هم فرهنگ سازی کنیم و هم آموزش بدهیم و هم توانمدسازی اتفاق بیفتد. وی افزود: تعداد زیادی از دانشجویان و اساتید ما با این حلقه بین دانشگاه، بنیاد نخبگان و پارک علم و فنآوری پیوند عمیقی ایجاد کرده اند و تعداد زیادی از واحدهای رشد فنآور و شرکت های دانش بنیانی که در پارک فعالیت می کنند محصول همین دانشگاه هستند.
شایان ذکر است سفر قائم مقام بنیاد ملی نخبگان به استان سیستان و بلوچستان برای دیدار نخبگان استان، پنجمین سفر استانی خدایگان پس از انتصاب او در دو ماه اخیر می باشد.