مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سهشنبه مورخه ۲۷ آذر ماه دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان اساتید حوزه های علمیه و دانشگاه های شهر زاهدان در مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه بود.
غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه معین استان، با بیان این که تحلیل و ارزیابی وحدت حوزه و دانشگاه با سالی یکی دو جلسه قابل تحلیل نیست و نیازمند نشست های بیشتر در طول سال می باشد از آمادگی دانشگاه سیستان و بلوچستان برای تعاملات بیشتر در این زمینه خبر داد.
عبدالواحد بامری مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان، برگزاری اردوهای مشترک طلاب و دانشجویان را از مهمترین راه های وحدت بین قشر روحانیت و جامعه تحصیل کرده دانست و گفت، استفاده از ظرفیت های سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتری با توجه به شرایطی کنونی، ضمن استحکام بخشیدن بیشتر به ارتباطات وحدت حوزه و دانشگاه، ما را در پیشبرد اهداف سازنده نظام مقدس جمهوری اسلامی یاری خواهد نمود.
در ادامه سالارزایی استاد فقه و فلسفه با اشاره به دو مبحث عقل و قلب، یا علم و ایمان که مانند دوبال برای بشر هستند که اگر هر کدام آسیب ببیند یقیناً در مسیر حرکت بشر، به سوی حق تعالی اختلال ایجاد مینمایند
خانم قاسمی، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ درمان ناباروری از عدم آگاهی مردم در خصوص سقط عمدی جنین سخن گفت و اعلام آمادگی جهت ایجاد و شناساندن مراکز مشترک فرهنگی، علمی و دینی به لحاظ بالا بردن اطلاعات وجلوگیری از سقط عمدی جنین نمود.
میرحسینی از مجموعه حوزه علمیه خواهران نیز با بیان فرمایشاتی از معمار کبیر انقلاب و نائب بر حقش تأکید بر اتحاد مثال زدنی حوزه و دانشگاه نمود و با مطرح نمودن نقشه شوم دشمن که خواهان جدایی این دو قشر جامعه است ضمن هشدار از انفصال طلاب و دانشجویان، که خطرهای جبران ناپذیری را در بر خواهد داشت، به رسالت بزرگی که بر عهده علما در جهت تربیت دانشجویان و طلاب است اشاره نمود.
در پایان آیت الله رمضانی دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت( ع) ضمن قدردانی از حاضرین و برگزارکنندگان همایش اعم از روحانیون، اساتید و دانشجویان، از امام راحل (ره) به عنوان مبتکر جریان وحدت حوزه و دانشگاه یاد نمود و دیدگاه و افق فکری آن بزرگوار را برای حل معضلات نظام سیاسی بسیار راهگشا دانست. وی افزود ما باید دنبال دانشگاه مولد علم باشیم، نه مقلد علم.
ایشان رسیدن به تمدن جامع و نوین را طبق فرمایش مقام معظم رهبری، تحول در نظام علمی دانسته و از سبک زندگی اسلامی به عنوان نرمافزار تمدن اسلامی یاد نمود.