نام پنج استاد دانشگاه سیستان و بلوچستان در لیست پژوهشگران ۲ درصد برتر دنیا در سال ۲۰۱۳ قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهشی و فناوری، در سالهای اخیر دانشگاه استنفورد با استفاده از دادههای پایگاه اسکوپوس اقدام به ایجاد پایگاه داده و محاسبه شاخصی به نام شاخص استنادی مرکب کرده است. این شاخص مجموعهای از چند شاخص استنادی مجزا مبتنی بر تعداد استنادات دریافتی مقالات پژوهشگران و جایگاههای نویسندگی آنها و شاخص هرش است.
تازه ترین بروزرسانی این پایگاه در مهر ماه 1403(سپتامبر2024) منتشر شده است. این فهرست، عملکرد استنادی نویسندگان را به ازای بروندادهای پژوهشی منتشر شده آنان، در بازه زمانی 1960 تا 2023 در 22 حوزه موضوعی اصلی و 174 حوزه فرعی تحلیل کرده و بر این اساس نویسندگانی را که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفته¬اند معرفی کرده است.
شایان یادآوری است این پایگاه در هر نسخه، دو فهرست از پژوهشگران پراستناد دو درصدبرتر جهان را منتشر می نماید. تفاوت این دو فهرست در بازه زمانی استنادهای تحلیل شده است: در یکی از فهرست های اعلام شده، بازه زمانی استنادهای دریافتی یکساله است که نام چهار استاد دانشگاه سیستان و بلوچستان (امین بهزادمهر با 385 استناد و محسن راشکی با 300 استناد در حوزه مهندسی، حسن منصوری ترشیزی با 282 استناد در حوزه شیمی و محمد علی منصوری بیرجندی با 241 استناد در حوزه فیزیک و نجوم در این فهرست قرار گرفته است.
در فهرست دیگر، بازه زمانی استنادهای دریافتی از سال1996تا 2023 تهیه شده است که نام فرامرز سرحدی عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان با 2512 استناد در حوزه فناوری های راهبردی (هوش مصنوعی، نانو و ... ) در این فهرست قرار دارد.
روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار بین المللی را به همکاران گرامی و جامعه دانشگاهی سیستان و بلوچستان تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون ایشان را از خداوند متعال مسئلت می نماید.