مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت: طرح الگوی نوین تغذیه با محوریت مدیریت هزینه در 12 دانشگاه اجرا میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر حسین امامعلیپور ظهر امروز در هفتادوششمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است؛ گفت: در فصل مدیریت هزینه از طرح الگوی نوین تغذیه، مواردی مانند آشپزخانههای صنعتی، آنالیز غذایی، قراردادهای تغذیه، ایجاد رستورانهای مکمل واجرای طرح تاک آنها مطرح شده است.وی ادامه داد: بسیاری از دانشگاههای کشور در زمینه رستورانهای مکمل تجربیاتی دارند و به دلیل موفق نبودن بعضی از آنها، در بخشی از این طرح آسیبشناسی رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک« تنوع، انتخاب، کیفیت» دیده شده است و همچنین راهکارهای توسعه رستورانهای مکمل بررسی شده است.مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای معاونین وزارت عتف، مقرر شده است مدیریت هزینه به طور آزمایشی در 12 دانشگاه « 5 دانشگاه تهران و 7 دانشگاه در شهرهای دیگر» اجرایی شود.وی خاطرنشان کرد: از مزایای ایجاد رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک میتوان به کاهش تصدیگری دانشگاهها - مدیریت هزینه - حضور بخش خصوصی در دانشگاهها اشاره کرد.