اخبار و اطلاعیه ها


اخبار و اطلاعیه

نصب و راه اندازی دومین دستگاه اسپکترومتری نشر پلاسما جفت شده القایی (ICP-OES) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان

نصب و راه اندازی دومین دستگاه اسپکترومتری نشر پلاسما جفت شده القایی (ICP-OES) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان

دستگاه اسپکترومتری نشر پلاسما جفت شده القایی (ICP-OES) جدید در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان نصب و راه اندازی شد و آماده ارائه خدمات به اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، صنایع و معادن است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دستگاه اسپکترومتری نشری پلاسمای جفت شده القایی (ICP) از مهمترین روش‌های دستگاهی آنالیز عنصری است. اساس این روش برانگیختگی الکترون‌های عناصر مختلف در محیط پلاسما و نشر نور بعد از حالت آسایش الکترونی است و به دلیل تطبیق‌پذیری و تکرارپذیری، می‌توان نتایجی با دقت و صحت بالا به دست آورد. یکی از مزایای مهم این روش تکرار پذیری بالا و نیز امکان اندازه‌گیری همزمان چند عنصر است. با توجه به حد تشخیص پایین این روش، از آن برای آنالیز عنصری عناصر با غلظت اندک (trace) استفاده می‌گردد.
از این روش می‌توان برای اندازه‌گیری عناصر نمونه‌های مختلفی مانند نمونه‌های خاک، آب، فلزات، سرامیک‌ها و نمونه‌های آلی و زیستی استفاده کرد.

امتیاز به خبر :

تصاویر مرتبط