برگزاری چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان

چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور هم‌زمان با سراسر کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عباسی مدیر آموزش دانشگاه و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش گفت: در استان سیستان و بلوچستان 20000 نفر در این آزمون شرکت نمودند. شرکت کنندگان 62 درصد زن و 38 درصد مرد بودند و در 8 حوزه ی: دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه پیام نور زاهدان و زابل، آموزش ‌و پرورش زاهدان، زابل و چابهار، دانشگاه ولایت ایرانشهر، دانشگاه چابهار در آزمون شرکت کردند که از این میان حدود 800 نفر جذب دستگاه‌های اجرایی استان خواهند شد.

گفتنی است در کل کشور تعداد 400000 نفر در آزمون استخدام کشوری شرکت کردند (55 درصد زن و 45 درصد مرد) که، از این تعداد 11000 نفر در دستگاه‌های اجرایی کشور جذب خواهند شد.