همایش اقبال جهانی و ایده‌های ایرانی و کارگاه هنر اندیشیدن

مرکز کارآفريني دانشگاه با همکاري انجمن علمي کارآفريني اقدام به برگزاري همايش اقبال جهاني و ايده‌هاي ايراني نمود.

در راستای ترویج فرهنگ کارآفرینی در بین دانشجویان، مرکز کارآفرینی دانشگاه با همکاری انجمن علمی کارآفرینی اقدام به برپایی این همایش نمود. این همایش با حضور بیش از ۸۰ نفر از دانشجویان و سه تن از فعالان حوزه کارآفرینی ملی و بین‌المللی، در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

دکتر کردی معاون پژوهشی دانشگاه، با ایراد سخنانی ترویج کارآفرینی را در بین دانشجویان در راستای رسیدن به دانشگاه کارآفرین ضروری دانست.

از دیگر برنامه‌های انجام‌شده طی برگزاری این همایش می‌توان به ارائه پنلی در حوزه ایده پردازی و روش‌های ایجاد انگیزه توسط سه تن از مهمانان همایش و طرح پاسخ به سؤالات مطروحه از سوی دانشجویان، برگزاری کارگاهی با عنوان هنر اندیشیدن توسط  آقای alex zar ، از کارآفرینان موفق استرالیا و ارائه مباحثی در زمینه ی تمرکز حواس، روش‌های اصولی اندیشیدن، مطالعه و افکار ارادی و مثبت را عنوان نمود که با استقبال دانشجویان همراه بود.

در پایان نیز دکتر شهیکی رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه ضمن تشکر از حضور مهمانان و دانشجویان خواستار مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی در این قبیل برنامه‌ها شد.