انتصاب عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان وبلوچستان به عنوان مشاور وزیر علوم

طی حکمی از سوی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمد عثمان حسین بر، عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان، به عنوان مشاور وزیر در حوزه مسائل اجتماعی وهمبستگی ملی منصوب شد.

در این حکم آمده است نظر به صلاحیت های علمی و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم بعنوان مشاور اینجانب در حوزه مسائل اجتماعی وهمبستگی منصوب می شوید.

امید است با استعانت از پروردگار و با بهره گیری از ظرفیت های موجود در دانشگاه ها و هماهنگی با سایر بخش های وزارت متبوع به ویژه معاونت فرهنگی و اجتماعی و در شناسایی عوامل تبعیض و ارائه راه حل های رفع آنها در حوزه های آموزش عالی در راستای تحقق سیاست های دولت تدبیر و امید و ماموریت های محوله کوشا و موفق باشید.

سید ضیا هاشمی

سرپرست وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به ایشان از خداوند متعال برای این همکار ارجمند موفقیت و بهروزی روزافزون مسالت می نماید.