سومین کارگاه بین المللی سازی آموزش عالی دانشگاه سیستان و بلوچستان

سومین کارگاه بین المللی سازی آموزش عالی دانشگاه سیستان و بلوچستان از تاریخ 25 الی27 مهر ماه 1396 در دانشگاه الزهرا (س) و با حضور نمایندگان دفاتر امور بین الملل دانشگاه های برگزار گردید.

به گزارش دفتر روابط بین الملل دانشگاه، این کارگاه با حضور نمایندگان دفاتر روابط بین الملل دانشگاه های دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه اف–اچ–یوانیوم  اتریش، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شیراز، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه کردستان و دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

در این کارگاه دکتر محمدرضا قاسمی، مدیر امور بین الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان  ضمن خوش آمد گویی به معرفی فعالیتهای بین المللی دانشگاه از بدو تاسیس تا زمان حال پرداخت.

سپس خانم بیرجیت هرنادی مدیر دفتر امور بین الملل دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش به معرفی کارهای دفتر امور بین الملل دانشگاه مطبوع خود پرداخت و چالش ها و چشم اندازهای امور بین الملل آن دانشگاه را تشریح نمود.

در پایان جلسه حاضرین با خرسندی ابراز امیدواری نمودند که جلسات بین المللی سازی آموزش عالی در آینده با برنامه هایی جامع ادامه یابد.

گفتنی است که کارگاه های بین المللی سازی آموزش عالی بخشی از پروژه اراسموس پلاس در اتحادیه اروپا است و دانشگاه سیستان وبلوچستان نیز عضوی از این پروژه محسوب می شود.