سخنرانی پیرامون آشنایی با قوانین آموزشی دوره کارشناسی

سخنرانی درتاریخ2 آبان96 با حضور دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی رشته شیمی و مدعوین محترم درسالن سمعی و بصری دانشکده علوم پایه برگزار شد. در ابتدای این مراسم سرکار خانم دکتر سراوانی مدیر گروه شیمی ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود، درمورد گروه شیمی وگرایش های ارائه شده توسط گروه و تعداد اعضای هیئت علمی و فعالیت هایشان مطالبی را بیان نمودند. سپس با دعوت از جناب آقای نارویی کارشناس گروه، ایشان درمورد قوانین آموزشی وسیلابس رشته شیمی دردوره کارشناسی توضیحاتی را ارائه کردند. پس از آن از سرکارخانم دکتردهقانیان به عنوان استاد مشاور انجمن علمی شیمی دعوت به عمل آمد که محتوای سخنرانی ایشان خلاصه ای درمورد اهداف و فعالیت های  انجمن های سابق و انجمن پیشین بود و در ادامه صحبت های آقای میلاد ملاحی دبیر فعلی انجمن شیمی پیرامون اهداف انجمن و نحوه عضوشدن درآن صورت گرفت.

همچنین دکتر ملاشاهی به نمایندگی از گروه ضمن تقدیر و تشکر از حضور شرکت کنندگان و مدعوین، به رسم یادبود اهدای کتاب را انجام دادند و در پایان مراسم، پذیرایی ازشرکت کنندگان به عمل آمد. این مراسم بعد از مدت یک ساعت به پایان رسید.