جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود تحصیلات تکمیلی

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود تحصیلات تکمیلی در تاریخ 3 آبان96  درسالن سمعی و بصری دانشکده علوم پایه با سخنرانی جناب آقای دکتر حبیبی ریاست محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همچنین حضور دکتر سراوانی مدیر گروه شیمی و خانم دکتر دهقانیان از اعضای هیئت علمی گروه شیمی برگزارشد. در این جلسه جناب آقای دکتر حبیبی پیرامون آیین نامه آموزشی تحصیلات تکمیلی توضیحاتی را ارائه نمودند. این سخنرانی در دو بازه زمانی که یک زمان آن برای دانشجویان کارشناسی ارشد و زمان دوم برای دانشجویان دکترا بود صورت گرفت. در بین این سخنرانی سرکارخانم دکترسراوانی نکاتی را جهت تکمیل عرایض دکترحبیبی بیان نمودند و در پایان، جلسه پرسش وپاسخ بین دکترحبیبی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی صورت گرفت و باپذیرایی از دانشجویان این مراسم بعد از دوساعت به اتمام رسید.