بازدید هیات رئیسه دانشگاه از خوابگاه های دانشجویی پسران

هیات رئیسه دانشگاه شامگاه روز یکشنبه 7 آبان ماه  96 از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی، هیات رئیسه دانشگاه، با حضور در جمع دانشجویان خوابگاه 10 (دانشجویان ارشد) و خوابگاه 3 دبیرستان از نزدیک در جریان مسائل و دغدغه های دانشجویان قرار گرفتند.

در این بازدید، هیئت رئیسه پس از بازدید از خوابگاه ها، در گفتگوی صمیمانه ای که در مسجد خوابگاه صورت پذیرفت پس از استماع نقطه نظرات دانشجویان، تدابیر لازم در جهت بهینه سازی و رفع معدود مشکلات مطرح شده از سوی دانشجویان را اتخاذ نمودند.

در این دیدار دکتر بندانی ضمن مساعدت در جهت مرتفع شدن دغدغه های دانشجویان، اظهار امیدواری کرد تا در سال تحصیلی جاری، دانشجویان بارضایت مندی کامل دوران تحصیل را سپری نمایند.

گفتنی است برنامه بازدید از خوابگاههای دانشجویی (خوابگاه شماره یک دبیرستان و خوابگاه رضوان) در دستور کار هیئت رئیسه دانشگاه قرار دارد و در روزهای آتی انجام خواهد گرفت.