بازدید علمی انجمن شیمی از کارخانه آریا شیمی

بازدید علمی از کارخانه آریا شیمی زاهدان واقع در شهرک صنعتی، تولید کننده کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی به همت انجمن علمی شیمی دانشکده علوم پایه و با هماهنگی های لازم صورت گرفته به همراه اساتید و جمعی از دانشجویان گروه شیمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در تاریخ 96/8/9 صورت گرفت. در این بازدید دانشجویان با تاریخچه شرکت، بخش های مختلف تولیدی، انواع محصولات تولید شده، فرايند توليد انواع کودها و ساير محصولات مرتبط، ماشين آلات و تجهيزات و نحوه چيدمان آنها آشنا گرديدند و فضای صنعتی يك شركت توليدی براي دانشجويان ملموس گرديد. پس از اتمام بازدید آقای ملاحی دبیر انجمن شیمی با توجه به استقبال دانشجویان و با رایزنی های صورت گرفته بین دانشگاه و حوزه صنعت از برگزاری چند گردش علمی دیگر در حوزه های مختلف صنعتی تا پایان سال جاری خبر داد.