پیام تبریک رییس دانشگاه به استاندار سیستان و بلوچستان

در پی انتصاب استاندار جدید سیستان و بلوچستان، رییس دانشگاه پیام تبریکی را به شرح ذیل خطاب به ایشان صادر کرد:

برادر ارجمند جناب آقای دانیال محبی استاندار محترم  سیستان و بلوچستان

سلام علیکم

با احترام، انتخاب شایسته حضرتعالی به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان، نشان از قابلیت ها و توانمندی های ارزنده جنابعالی دارد. رجاء واثق داریم که این انتخاب فرخنده به حکم سوابق خدمات ارزشمند و توفیقات چشمگیرتان بوده است و انشاءالله منشاء تحولات عظیم و پر خیر و برکت برای استان پهناور سیستان وبلوچستان خواهد شد.

بی تردید این انتصاب که فرصت ارائه خدماتی هرچه گسترده‌تر و بزرگتر به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم نجیب و شریف این خطه از میهن عزیزمان را فراهم می‌نماید، توفیقی است الهی. اینجانب ضمن ابراز صمیمانه ترین تبریکات به جنابعالی به واسطه نیل به این توفیق، موفقیت روزافزونتان رادر پیمودن این مسیر خطیر و ارائه خدمات ارجمند و گرانسنگ از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

علیرضا بندانی

رییس دانشگاه