نشست ستاد برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان

سومین نشست دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با حضور نمایندگان ادارات و سازمان های دولتی استان روز چهارشنبه 24 آبان 1396 در محل سالن اجتماعات ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر فاطمی، دبیر اجرایی نمایشگاه، گفت: در طی برگزاری این نمایشگاه، دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن‌بازار، محصولات فناورانه تولیدی در واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه میگردد.

وی افزود: برگزاری جشنواره پژوهش و فناوری یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های این هفته است.

این مراسم 4 آذر با حضور استاندار، رییس دانشگاه و سایر روسای ادارات، سازمان ها و دانشگاه های استان در محل برپایی نمایشگاه برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه ضمن معرفی فناوران و پژوهشگران برتر، از مهارت های برتر دستگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری استان نیز تجلیل و قدر دانی می‌شود.