قهرمانی تیم فوتسال اعضاء محترم هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در مسابقات منطقه 8 کشور

مسابقات فوتسال اعضاء محترم هیات علمی دانشگاه ها و موسسات عالی منطقه 8 کشور با مشخص شدن تیم های برتر به اتمام رسید . این مسابقات با حضور 5 تیم از دانشگاه ها ی سیستان و بلوچستان - دانشگاه شهید باهنر کرمان - دانشگاه ولی عصر رفسنجان - دانشگاه جیرفت و موسسه آموزش عالی سراوان به مدت 4 روز وانجام 10 بازی برگزار گردید . در پایان تیم دانشگاه سیستان و بلوچستان با اقتدار و بدون باخت به مقام قهرمانی و تیم دانشگاه شهید باهنر کرمان به مقام دوم و تیم موسسه آموزش عالی سراوان به مقام سوم نائل گشتند . در پایان ضمن تبریک به ورزشکاران شرکت کننده و قهرمان از تمامی عزیزانی که در برگزاری این مسابقات مارا یاری کردند کمال تشکر و سپاس را داریم .