برگزاری ششمین کارگاه بین المللی سازی دانشگاه های ایران (IHEI)

ششمین و آخرین کارگاه بین المللی سازی دانشگاه های ایران (IHEI) با عنوان ”فرصت ها و شبکه های بین المللی" با حضور همکاران دفاتر امور بین الملل شش دانشگاه عضو از جمله دانشگاه سیستان و بلوچستان از 12 الی 14 آذر 1396 در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار گردید.

به گزارش دفتر بین الملل دانشگاه ،دانشگاه های علامه طباطبایی، فردوسی مشهد، کردستان، شهید چمران اهواز و شیراز، دیگر اعضای این کارگاه ها هستند که توسط اتحادیه اروپا و پروژه اراسموس پلاس برگزار می گردند.

در این کارگاه متخصصینی از دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش و آلیکانته اسپانیا به تشریح مسایل و شیوه بین المللی سازی دانشگاه ها از منظر فرصت ها و شبکه های بین المللی پرداختند. دانشگاه های عضو نیز به معرفی و طرح دیدگاه های بین المللی سازی در راستای موضوع کارگاه پرداختند.

در پایان این سری نشست ها تصویب شد که اعضاء برای جمع بندی مطالب و تجربه های کسب شده و شیوه انتقال آن به دیگر دانشگاه ها در اسفند ماه سمیناری مشترک برگزار نمایند.