برگزاری کارگاه بررسی پتانسیل های سرمایه گذاری در حوزه گیاهان دارویی در مناطق روستایی

کارگاه بررسی پتانسیل های سرمایه گذاری در حوزه گیاهان دارویی در مناطق روستایی در روز چهارشنبه 22 آذرماه 96 برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کارگاه توسط مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان و با همکاری بنیاد ملی نخبگان,  پارک علم و فناوری استان و با حضور دکتر مفتاحی زاده از متخصصین ستاد گیاهان دارویی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری برگزارشد.

دکتر مفتاحی زاده با اشاره به اهمیت ایجاد کارآفرینی و توسعه کسب و کار در حوزه صنعت گیاهان دارویی بیان نمود که توسعه کسب و کار خانگی گیاهان دارویی از اولویت های ستاد است و توسعه گیاهان دارویی در مناطق روستایی با توجه به فضای بومی هر منطقه اهمیت بسزایی دارد.

ایشان در خاتمه اظهار داشت : ایجاد یک روستای پایلوت گیاهان دارویی در استان سیستان و بلوچستان با توجه به پتانسیل بالای این منطقه در پرورش گیاهان دارویی هدف گذاری شده است.